Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyanoff Покажи съобщение
    Имам едно въпросче.
    Карам Алфа 156 SW 1.9 jtdm и ми дава 6.5-7 нафта по магистрала с
    един човек,със скорост 110-120 км/ч с темпомат на 6-та скорост.
    Нормално ли е това???
    много е....поне 1-1,5л отгоре е
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• А може ли проблема да идва само от един термостат,защото моят е издал багажника?! Температурата варира около 50-75 градуса,а градско не повече от 80 С'

Comment

• Ами може.....може и да е комплексно...малко от термостата, малко от зацапан дебитомер, малко от това, малко от онова....

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Имам едно въпросче.
          Нормално ли е това???
          мери пълно-пълно , тия компове са малко за красота
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
          Peugeout 2.2 HDI 133+++
          Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
            Брато това лапа като 8 цилиндрово BMW, толкова ли си богат.
            Ами има ли значение дали съм богат или беден/

Имам още едни 109 км извън града с скорост около 160-70 през целия път и пак събра 10 литра и малко.За кола 155 коня на газ + багаж и пълен резервоар не е ли нормално

Comment

• Първоначално публикувано от masterchy Покажи съобщение
              Ами има ли значение дали съм богат или беден/

Имам още едни 109 км извън града с скорост около 160-70 през целия път и пак събра 10 литра и малко.За кола 155 коня на газ + багаж и пълен резервоар не е ли нормално

Абе градско си те пребива,на мен редовия шестак,ама от баварската провинция нали се сещаш ми е давал 12,5 бензин градско.
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:03.
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Еми градско да зле си е ама като я взех с 10лв. минавах точно 25км и свършваше.Пък и не мога да мина точно 100км за един ден минавам ги за примерно 3-4 като нямам много обикаляне и не мога да я засека точно.

На 4000 оборота на 5та скорост с каква скорост се движите.Аз съм на 140 сякаш ми се вижда множко.

Comment

Имам едно въпросче.
                  Нормално ли е това???
                  Същото е и при мен.120 км/ч с темпомат на магистрала,с 2 човека ми даде 6,7 разход пълно-пълно.
                  Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
                  Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
                  Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от masterchy Покажи съобщение
                    Еми градско да зле си е ама като я взех с 10лв. минавах точно 25км и свършваше.Пък и не мога да мина точно 100км за един ден минавам ги за примерно 3-4 като нямам много обикаляне и не мога да я засека точно.

На 4000 оборота на 5та скорост с каква скорост се движите.Аз съм на 140 сякаш ми се вижда множко.

Абе скороста ти е добре,ама 20 на 100 градско газ,аз за това ти дадох пример с Баварските 8-маци,понеже те лапат толкова градско само че бензин.Ако газовата е наред би трябвало да лапа с 10% повече от разхода който е на бензин.
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от RENEGATA Покажи съобщение
                      Същото е и при мен.120 км/ч с темпомат на магистрала,с 2 човека ми даде 6,7 разход пълно-пълно.
                      На мен такъв ми е комбинирания разход сега зимата.И имайте предвид че вече 4000 километра след разработката на мотора на тази кола под 3000 оборота предавка не сменям.И магистрала не е видяла а само извънградско с преходи до 100 км. и градско.
                      Alfa Mito 1.4
                      156 2.0 155 ex
                      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• На мен 2.4 20в ми харчи по-малко в същия режим....не знам какви са тея 1.9ки....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          На мен 2.4 20в ми харчи по-малко в същия режим....не знам какви са тея 1.9ки....
                          Да съм нямал такава...минимума е 6,3 магистрално със 110 за пробата, иначе градско - 9-10, извънградско от 7 до 7,5
                          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                          ex Alfa 156 1,9 JTD
                          ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                            Да съм нямал такава...минимума е 6,3 магистрално със 110 за пробата, иначе градско - 9-10, извънградско от 7 до 7,5
                            Минимума е бил на твоята....за пробата, моята със 110 харчи 5.6...при 130, харчи 6.3 извънградско....

http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/407101.html - ей го, тук няма как да лъжеш....освен ако не си особено тежък случай на митомания....

OEM & Ventura Garage

Comment

• И 5,2 ми е давала ама по наклон...
                              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                              ex Alfa 156 1,9 JTD
                              ex Alfa 75 1,8

Comment

• Жив и здрав, моето беше отиване и връщане...и да е имало наклон, после е бил обратен.

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X